قشقاوی (متولد اردیبهشت 68) جوانترین ایرانی تحریم شده توسط وزارت خزانهداری آمریکاست که ارتباط گستردهای با نخبگان، فعالان سیاسی، منتقدان و شخصیت های متفکر و مستقل غربی دارد. نام حامد قشقاوی به عنوان دبیر امور بینالملل کنفرانس افق نو و به دلیل ارتباط با شخصیتهای ضداسرائیلی نظامی، امنیتی و سیاسی آمریکایی (افسران سابق CIA، FBI، پنتاگون و دیپلماتهای وزارت امور خارجه) به همراه استاد نادر طالبزاده، به عنوان جوانترین ایرانی با درجه SDGT تروریست خاص جهانی در لیست تحریم وزارت خزانه داری آمریکا قرار گرفت. او مشمول دستور اجرایی 13224 جرج بوش پسر درباره حمایت مالی از تروریسم است که تنها 12 روز پس از حادثه 11 سپتامبر 2001 تصویب شد و هر ساله تجدید میشود. از سوی دیگر برخی شخصیتهای آمریکایی دعوت شده به کنفرانس، توسط F.B.I تهدید به زندان و پرداخت جریمههای سنگین شدند تا آنها را از ارتباط و حضور در کنفرانسهای بینالمللی افقنو و هالیوودیسم منع کنند. ارتباطات قشقاوی اما فقط محدود به این حوزه نیست. این پژوهشگر چهارزبانه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا، از سال 2012 که به ایران بازگشت عهدهدار مسئولیت مطالعه، ارتباطگیری و دعوت از چهرههای برجسته و منتقدین غربی است که تحت مدیریت افقنو جهت حضور در نشستهای دانشگاهی و رسانهای به ایران دعوت میشوند. او همچنین تحت مدیریت استاد نادر طالب زاده توانست در قالب ارتباط با این شخصیتهای جهانی در حوزههای متعدد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، چهره های جدیدی را به مخاطبین برنامههای "عصر" و "راز" معرفی کند.
از دیگر تواناییهای او میتوان به اجرای جلسات متعدد پرسش و پاسخ در دانشگاههای سراسر کشور اشاره کرد.
بخشی از 500 صفحه بیوگرافی فارسی شخصیتهای ضد صهیونیستی و ضد امپرالیستی آمریکایی و اروپایی که قشقاوی از منابع گوناگون و در 3 جلد (خرداد 92) تالیف کرده به دفتر تعدادی از مقامات کشوری و لشکری برای اطلاع بیشتر از فعالیتهای مبارزاتی این افراد ارسال شد.
در همان بازه زمانی وی مجموعه ارزشمند نامه 70 تن از چهرههای مطرح غربی به رهبر انقلاب را نیز جمعآوری کرد که شامل درخواست گروهی از آنها برای دیدار با رهبر معظم انقلاب بود. علاوه بر ارتباطات و استفاده از ابزار زبانهای خارجی، روابط عمومی هوشمند در تعامل با مدعوین غربی از دیگر نقاط برجسته اوست.
وی توانسته در مدت اقامت خود در ایران در حوزههای تهاجم فرهنگی، جنگ نرم و رسانهای و نیز بردن بازی به زمین دشمن جهت مقابله با چالشهای اجتماعی امنیتی که کشور با آن روبروست، فعالیت های مفیدی داشته باشد. مقالات وی اغلب در وب سایتهای آمریکایی، فرانسوی، کانادایی و روسی از جمله Veteranstoday ، cercledesvolontaires، Geopolitika و نیز Katehon اتاق فکر مشاور پوتین پروفسور دوگین منتشر میشود. در تیرماه 1393 مقاله وی در خصوص سردار سلیمانی پس از انتشار به انگلیسی و فرانسوی به زبان های اسپانیایی، ایتالیایی، صربی و پرتغالی ترجمه و در وب سایتهای متعددی منتشر گردید که فقط نسخه فرانسوی آن بیش از 300 بار بازنشر داده شد.
"ملاقات با تو برای من یک لذت خاص و افتخار بود.
مردم ایران به تو نیاز دارد!
تو بیانگر مثال مهمی هستی که نشان می دهد چگونه هم می توان یک مسلمان عملگرا بود و در عین حال به همه نوع مردم احترام گذاشت.
اینکه الان افراد کمی هستند که جرأت می کنند غیر عادی باشند، نشانه خطر اصلی عصر ماست – جان استوارت میل"
معاون سرلشکر سلیمانی با توجه به اینکه قشقاوی با دهها تن از شخصیتهای آکادمیک، رسانهای، سیاسی و فعالین رسانهای ضد صهیونیست و ضد امپریالیستی آمریکایی و اروپایی در ارتباط است در معرفی نامه وی به یکی از مسئولین بلند پایه جمهوری اسلامی چنین نوشت:
"پیرو صحبت حضوری که با جنابعالی در ..... پیرامون استعدادها و توانایی های برادر مهندس حامد قشقاوی داشتم ..... نامبرده ضمن تسلط کامل به زبان فرانسوی، عربی و انگلیسی با توجه به ..... دارای یک پتانسیل بسیار بالا در امر ارتباطات برون مرزی و روابط بین الملل است.
نامبرده طی دو سال گذشته در موضوع ..... و تشکیل دهی لابی .... در حوزه اروپا و آمریکا با ...... همکاری شایسته و تاثیرگذاری بعمل آورده است."
مشاهده صدها مناظره و سخنرانی شخصیتهایی چون پروفسور طارق رمضان، مالکلم ایکس، شیخ خالد یاسین، شیخ احمد دیدات، شیخ حمزه یوسف، میشل فوکو، پروفسور ادوارد سعید، پروفسور چامسکی، نمایشهای کمدی دیوودونه، مباحث جامعه اتحادیه کمبریج و آکسفورد و مناظرات ترتیب داده شده توسط مهدی حسن موحب شد تا ذهن قشقاوی بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و با بسیاری از مسائل روز در جوامع غربی آشنا گردد.
ساعتها تحقیق و شناسایی شخصیتهای سیاسی و علمی غربی توسط قشقاوی موجب شد تا بسیاری از آنها برای اولین بار جهت شرکت در همایشهای بین المللی افق نو و هالیوودیسم، به ایران بیایند تا مخاطبان ایرانی که آشنایی چندانی با فضای بین الملل نداشتند برای اولین بار با نظرات و تحلیلهای تعداد قابل توجهی از آنها در برنامه راز و عصر نادر طالب زاده آشنا شوند. تفاوت قشقاوی با دیگر پژوهشگران حوزه آمریکا و اروپا در ایران بسنده نکردن وی به ارتباط با یک چهره است به طوریکه وی همواره از ارتباطات خود برای شناسایی شخصیتهای دیگر استفاده کرده و این پل زدنها موجب بوجود آمدن بانک اطلاعاتی قوی و مفیدی شد.
بسیار از اندیشمندان ضد صهیونیستی آمریکایی و اروپایی معتقدند این جوان پژوهشگر نقش قابل توجهی در گسترش و تقویت شبکه جهانی ضدصهیونیستی، ضدامپرالیستی و نیز ضدسرمایه داری دارد. (که میتوان بخشی از نظرات این چهرهها را در این قسمت ملاحظه کرد).
مقالات وی اغلب در وب سایت های آمریکایی، فرانسوی، کانادانی و روسی من جمله Veteranstoday ، cercledesvolontaires ، Geopolitika نیز Katehon اتاق فکر مشاور پوتین پروفسور دوگین منتشر می شود. مقاله وی در خصوص سردار سلیمانی پس از انتشار به انگلیسی و فرانسوی، به زبان های اسپانیایی، ایتالیایی، صربی و پرتغالی در وب سایت های متعددی منتشر گردید که فقط نسخه فرانسوی آن بیش از 300 بار بازنشر داده شد.
حامد قشقاوی فارغ التحصیل کارشناسی رشته الکترونیک و کامپیوتر از دانشگاه المنار تونس (سیستم آموزش عالی فرانسه) و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران می باشد.
او به دلیل شغل پدر 11 سال خارج از ایران زندگی کرد که همین امر زمینه ساز آشنایی وی با فرهنگ و ملل مختلف شد. پس از بازگشت به ایران در ژانویه 2012 دبیری امور بینالملل سومین همایش بینالمللی هالیوودیسم، دومین کنفرانس بینالمللی متفکرین مستقل (افق نو)، چهارمین کنفرانس بینالمللی افق نو و اولین همایش پیامبر اعظم(ص)، سینما و ادبیات جهانی عهدهدار شد و به عنوان یکی از مسئولین روابط بینالملل، ششمین کنفرانسبین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار، شعبده هالیوود، اجلاس جهانی علما و بیداری اسلامی، اجلاس جهانی اساتید دانشگاه و بیداری اسلامی، و نهمین همایش بینالمللی روابط عمومی ایران ایفای نقش کرده است.
وی یک سال به صورت پاره وقت به تدریس فرانسه و انگلیسی در سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان پرداخت همچنین در آزمون جذب مدرس کانون زبان ایران، موسسه زبان کیش و دیگر موسسات آموزش زبان در تهران نیز پذیرفته شد اما به دلیل اولویتهای شخصی و دغدغههای انقلابی ترجیح داد بیشتر در حوزههای پژوهشی فعالیت داشته باشد.
قشقاوی در 16 سالگی در حالی وارد دانشگاه شد که به هیچ زبان خارجی تسلط نداشت اما پس از گذشت یکسال به گونهای به زبان فرانسه تسلط پیدا کرد که در خصوص مباحث مربوط به جوامع سکولار و مسلمان با دانش محدود خود شروع به مناظره با اساتید خود کرد. توانایی بالای این دانشجوی تازه وارد ایرانی در ارتباط گیری با دانشجویان و رابطه ویژه با اساتید، کم کم او را به چهرهای شاخص و محبوب میان دانشجویان دانشکده علوم ریاضیات، فیزیک و طبیعی دانشگاه المنار تبدیل کرد.
از همان سال دوم دانشکده در کنار دروس دانشگاهی به بررسی و مطالعه مسائل روز جامعه فرانسه پرداخت و هر چه جلو رفت این تحقیقات برایش جذابتر میشد تا جایی که به محور اصلی فعالیتهای وی تبدیل شد و به طوری که هنگام امتحانات پایانی سال اول کارشناسی ارشد طی مشورت با اساتید خود که اکثرا فارغالتحصیل دانشگاههای فرانسه بودند از ادامه تحصیل در این رشته انصراف داد.
بعد از اینکه برای اولین بار پروفسور طارق رمضان، استاد دانشکده های الهیات و شرق شناسی آکسفورد را در یکی از مناظرات تلویزیونی فرانسه دید شروع به تحقیق در خصوص ابعاد شخصیتی وی کرد و نه فقط مناظرات وی در تلویزیونهای فرانسه و سویس بلکه سخنرانیهای او را در مجامع آکادمیک و نخبگانی کشورهای غربی بویژه آمریکا، فرانسه، بلژیک و کانادا دنبال کرد. مطالعه مناظرات دانشگاههای آکسفورد و کمبریج منجر به شناخت بیش از پیش مسائل فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی و نیز مسائل مرتبط به روانشناسی جمعی و فردی جوامع غربی برای قشقاوی گردید. او که از سال دوم دانشگاه در خصوص مسائل مختلف مرتبط با ایران در حین کلاسهای درس در آمفی تئاتر دانشکده مورد سوال اساتید قرار میگرفت، خود را در بسیاری از زمینهها بویژه هنر مناظره، شاگرد مکتب فکری پروفسور رمضان میداند. همچنین پیگیری برنامههای مناظره مانندِ شبکههای فرانسوی و سوئیسی (که از معدود برنامههای تلویزیونهای دولتی در اروپا هستند که توانستهاند مخاطب خود را حفظ کنند) منجر به روز بودن اطلاعات وی در این زمینهها است. برنامههایی مانند:
Ce Soir Ou Jamais, On est Pas Couché, Infrarouge, Des Paroles et Des Actes, Zemmour et Naulleau, Le Petit Journal, Tout le monde veut prendre sa place, Tout le monde en parle, Questions pour un champion, Taratata, N'oubliez pas les paroles, Des chiffres et des lettres, Slam, .......
حامد پس از بازگشت به ایران به عنوان مترجم و دستیار کارگردان در مونتاژ 8 پروژه مستند مرتبط با بنیاد فرهنگی روایت و شبکه پرس تی وی همکاری داشت و ترجمه آخرین کتاب پروفسور طارق رمضان را نیز آغاز میکند. در کنار این فعالیتها ساخت مستندی در خصوص شناخت برخی از زوایای جامعه ایرانی و نیز نوع و چرایی برخورد ذهن ایرانی با افراد خارجی را آغاز میکند که در همین حین گروه مستندسازی با وی آشنا میشوند و به ساخت مستندی درباره او میپردازند، برای آنها ایرانی بودن قشقاوی باورپذیر نبود.
وی همچنین دبیر امور بینالملل دو همایش بینالمللی در دانشگاه تهران بود. همایش "همه علیه استکبار" برای 500 تن از نمایندگان انجمنهای اسلامی سراسر کشور برگزار شد که در حاشیه شانزدهمین همایش سالانه این اتحادیه دانشجویی به تهران آمده بودند. در این همایش که موضوع آن رفتار خصمانه ایالات متحده در قبال آمریکای لاتین بود، سفرای ونزوئلا، کوبا و کاردار سفارت بولیوی در تهران به همراه ماتئوس پیسکورسکی و روبرتو کوالیا و بسیاری میهمان دیگر بهصورت ارتباط تصویری از جمله پروفسور الکساندر دوگین و پروفسور جیمز پتراس حضور داشتند. همایش دیگر نیز به مناسبت سالگرد آلبا (Bolivarian Alliance for the Peoples of Our America) و با حضور سفرای کشورهای آمریکای لاتین در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد. لازم به ذکر است در هر دو همایش حدود 30 تن از شخصیتهای آکادمیک و سیاسی سابق غربی حضور داشتند.
اسفند 95 در دبیرخانه ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین به دبیرکلی دکتر امیرعبدالهیان، مسئولیت دعوت از گروهی سی نفره از شخصیتهای ضدصهیونیستی آمریکایی و اروپایی را برعهده داشت و همچنین توسط معاون دبیرکل، سید رائد موسوی، برای تحقیق در خصوص برخی دیگر از میهمانان کنفرانس گمارده شد.
به درخواست حمیدرضا مقدمفر، مسئول ستاد نشر و تبلیغ نامه امام خامنهای به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و مشاور وقت فرهنگی سرلشکر جعفری، قشقاوی مسئول ارسال این نامه به حدود 400 تن از شخصیتهای آمریکایی و اروپایی شد.
از بهمن 94 الی بهمن 95 مدیر امور آمریکا و اروپا در معاونت بینالملل دانشگاه اهل بیت گردید و مدتی نیز مسئول ارتباط گیری با شخصیتهای حامی فلسطین در کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در نهاد ریاست جمهوری بود.
قشقاوی پس از 2 ماه مسئولیت خود (سال 93) به عنوان مسئول روابط بینالملل سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت برای پر کردن خلأ موجود در فضای رسانهای به مصاحبه با شخصیتهای جهانی ضدصهیونیستی روی آورد.
وی مسئول دعوت از میهمانان اروپایی و آمریکایی همایش "آمریکا و حقوق بشر؛ از واقعیت تا لفاظی" بود که قرار بود توسط دانشگاه علامه طباطبایی در بهمن ماه 1394 برگزار شود اما لغو گردید.
جدا از شناسایی، ارتباط گیری و دعوت از تعداد قابل توجهی از شخصیتهای ضد صهیونیستی اروپایی و آمریکایی، از کارهای پژوهشی مکتوب وی، علاوه بر 500 صفحه بیوگرافی، میتوان به مجموعه نامه 70 تن شخصیت برجسته سیاسی، نظامی، امنیتی، علمی و هنری آمریکایی و اروپایی به رهبر معظم انقلاب (به همراه بیوگرافی و ترجمه نامهها) و درخواست کتبی آنها برای دیدار با ایشان (شهریور 92) اشاره کرد.
قشقاوی در کنار انجام مصاحبه برای مجلههایی مانند عصر اندیشه، پنجره، سینما روایت (ققنوس)، نقد سینما، روزنامه همشهری و ... با شناسایی و دعوت شخصیتهای آکادمیک، رسانهای و سیاسی به ایران موجب شد که روزنامههایی چون کیهان و وطن امروز و تعداد قابل توجهی از خبرنگاران ایرانی فعال در بخش بینالملل خبرگزاریهای جمهوری اسلامی و نیز صدا و سیما با این چهرههای مبارز غربی جهت مصاحبه و ساخت مستند ارتباط گیرند.
ساعتهای متمادی گپ و گفتگو با بسیاری از شخصیتهای منتقد، چه در مدت اقامت ایشان در ایران و چه از طریق اسکایپ و نیز ارتباط مستقیم با شهروندان غربی موجب گردید تا قشقاوی به عنوان محققی در زمینه جوامع اروپای غربی و آمریکای شمالی شناخت قابل توجهی با مسائل روز غرب پیدا کند.
قشقاوی همچنین نقش قابل توجهی در برقراری ارتباط مستقیم بین متفکرین مستقل اروپایی و آمریکایی با اساتیدی چون: حسن عباسی، علیرضا پناهیان، رحیم پور ازغدی، علی اکبر رائفیپور، دکتر احمدینژاد، حسین یکتا، دکتر رامین، دکتر رویوران، وحید جلیلی، دکتر حسین الله کرم، دکتر کوچکزاده، دکتر قدیری ابیانه، حسین نیرومند، جواد شمقدری، محمدعلی مهتدی داشته است.
او همچنین با کمک تشکلهای دانشجویی سفر تعدادی از این چهرههای مبارز به شهرستانهای ایران را برنامه ریزی کرده و با برگزاری نشستهای علمی- تخصصی و جلسات گفتگو و پرسش و پاسخ در دانشگاهها و مراکز علمیِ شهرها و شهرستانهای مختلف از جمله: هفتکل، اهواز، رامهرمز، فسا، کازرون، مرودشت، شیراز، تبریز، اصفهان، یزد، مشهد، ارومیه، تهران و .... شرایط ارتباط دانشجویان و پژوهشگران را با این متفکرین آمریکایی مهیا کرد.
قشقاوی همچنین برای ساخت مستندی در خصوص کهنه سرباز آمریکایی کِن اوکیف به مدت یک هفته همکاری فشردهای به عنوان مشاور کارگردان، همراه و مترجم با گروه تخصصی ثریا از شبکه یک سیما داشت و نیز در چند برنامه زنده تلویزیونی به عنوان مترجم همزمان به ایفای نقش پرداخت.
برای در جریان قرار گرفتن انعکاس رسانهای برخی از فعالیتهایی که قشقاوی در سطح جهانیدر آنها نقش ویژهای ایفا کرده است، میتوانید عبارات Iran Sues Hollywood ، Iran Cancels Conference و Hollywoodism Conference را در گوگل جستجو کنید.
انتخاب و دعوت از سخنرانان شاخص موجب بازتاب جهانی همایشهای بینالمللی افق نو و هالیوودیسم در رسانهها شد. افرادی که داری جایگاههای ذیل هستند:
اساتید دانشگاه، شخصیت های فرهنگی و علمی، فعالین سیاسی، سران جنبش های ضد جنگ و صلح طلب، نمایندگان مراکز مهم و تصمیم گیری سیاسی من جمله اتحادیه اروپا، پارلمان های کشورهای اروپایی، اعضای سابق و فعلی سنا و مجلس نمایندگان ایالات متحده، دیپلمات های سرشناس سابق و مدیران ارشد سابق سیستم های امنیتی_حفاظتی، اقتصاددانان، تحلیلگران ارشد مسائل سیاسی، ژئوپلیتیک ها، کارگردانان، نویسندگان، کمدین ها، بازیگران سینما و تئاتر، تهیه کنندگان، مستندسازان مستقل و منتقدین سینمای غرب و هالیوود، کارشناسان ارشد لابی صهیونیسم و یهودیت، اعضای احزاب سیاسی (ضد صهیونیسم، ملی گرا، چپ گرا، راست گرا،محافظه گر سنتی، اصلاح طلب، آزادیخواه، سبز و...) موسیقیدانان صاحب سبک، بسکتبالیست لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا (ان.بی.ای)، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سالهای 1996، 2000، 2004، 2008 و 2012، فرمانداران سالهای اخیر ایالات متحده، اعضای شورای شهر، خبرنگاران حرفه ای، سخنرانان برجسته همایش ها و اجلاس های علمی و سیاسیِ جهان، مولفین و نویسندگان کتب گوناگون بویژه در خصوص لابی صهیونیسم و حملات 11 سپتامبر، ائمه جمعه در ایالات متحده، فلاسفه، مجری برنامه های رادیویی و تلویزیونی چالشی در رسانه های جایگزین و ...
طی همایشهای ذکر شده قشقاوی ضمن ارتباط با چهرههای شاخص ضد صهیونیست از ایشان برای حضور در این نشستها دعوت بعمل آورد. شخصیتهای سیاسی، علمی و فرهنگی ضد امپرالیستی همچون:
During the mentioned conferences , he contacted and invited Fmr. Senator Mike Gravel, Dieudonné, Prof. Norman Finkelestien, Prof. Kevin J. Barrett, Dr. Gareth Porter, Prof. James H. Fetzer, Prof. Rodney Shakespeare, Prof. E. Michael Jones, Prof. Claudio Mutti, Prof. Claudio Moffa, Dr. Mateusz Piskorski, Dr. Maria Poumier, F. William Engdahl, Art Olivier, Merlin L. Miller, Mark E. Weber, Imam Mohammad al-Asi, Imam Abdul Alim Musa, Amir Sulaiman, Zaid Hamid, Ken O’keefe, Thierry Meyssan, William Rodriguez, Roberto Quaglia, Isabelle Coutant-Peyre, Yvonne Ridley, Hervé Ryssen, Paul-Eric Blanrue, Patrick Besson, Darnell Stephen Summers, Aki Nawaz, Béatrice Pignède, Thomas Werlet, Olivier Lemoine, Dr. Talib Warsi, Dr. Franklin Lamb, Francesco Condemi, Manuel Galiana Ros, Imad Eddine Hamrouni, Pino Cabras, Antoine Ribas.
لازم به ذکر است که بسیاری از این سخنرانان و مدعوین برای اولین بار از ایران بازدید کردند.
وی همچنین در یک پروسه 6 ماه به شناسایی و ارتباط گیری با متفکرین برجسته برای دعوت در دومین کنفرانس افق نو پرداخت که اسامی آنها در ادامه آمده است. همایشی که در ابتدای دولت یازدهم لغو شد، لیک طی برنامه ریزیهای انجام شده در مهرماه 1392 پس از یک سال تعویق دوباره برگزار شد.
اسامی سخنرانان و میهمانان دومین همایش متفکرین مستقل (افق نو):
Congressman Jim McDermott, Prof. William O. Beeman, Prof. Webster Tarpley, Prof. Aleksandr Dugin, Dr. Rev. Stephen Sizer, Prof. Anthony James Hall, , Prof. John Mueller, Prof. Henry Veltmeyer, Prof. Peter Scholl-Latour, Dr. Hesham Tillawi, Dr. Peter Lavelle, Dr. Coleen Rowley, Dr. Daniele Ganser, Dr. Rev. Randy Short, G. Edward Griffin, William Blum, Ray McGovern, Fmr. Gov. Gary Johnson, Col. Ann Wright, Brady Kiesling, Danny Schechter, Alain Soral, Susan Lindauer, David Barsamian, Wayne Madsen, Leo Wanta, Medea Benjamin, Cindy Sheehan, Christopher Bollyn, Carol Brouillet, Gordon Duff, Grant F. Smith, Alison Weir, Judge John V. Whitbeck, Judge James P. Gray, Tim Pool, Luke Rudkowski, Robert Naiman, Cyrus McGoldrick, Mark Dankof, Mark Glenn, Peter Eyre, Gwynne Dyer, Chris Bambery, Kémi Séba, Jean-Michel Vernochet, Michel Collon, Gilles Munier, Christoph R. Hörstel, Rainer Rupp, Jürgen Cain Külbel, Giulietto Chiesa, Pepe Escobar, Baraka Blue, Phillip Tourney.
قشقاوی همچنین با تعداد قابل توجهی از مولفین، اساتید دانشگاه، شخصیت و فعالان سیاسی، نخبگان فرهنگی و منتقدین سرمایه داری و حکومتهای غربی در ارتباط است که از میان آنها میتوان به این اسامی اشاره کرد:
Prof. Noam Chomsky, Fmr. Congressman Pete McCloskey, Prof. James Petras, Prof. Francis A. Boyle, Prof. Paul Craig Roberts, Prof. Richard A. Falk, Prof. Alain De Benoist, Prof. Kevin B. MacDonald, Prof. John McMurtry, Prof. Jean Bricmont, Prof. David Ray Griffin, Prof. Juan Cole, Prof. Paul Larudee, Prof. Col. Andrew Bacevich, Prof. Michel Chossudovsky, Dr. Philip Girald, Dr. Flynt Leverett, Prof. Lawrence Davidson, Prof. Barrie Zwicker, Prof. Hamid Algar, Prof. Paul Sheldon Foote, Fmr. Rep. Paul Findley, Fmr. Rep. Cynthia McKinney, Gilad Atzmon, George Galloway, Jacob Cohen, Stephen Lendman, Etienne Chouard, Silvia Cattori, Jeff Blankfort, Jeff Gates, Jimmy Walter, Craig Murray, Sean Stone, Jurgen Elsasser, Hillary Mann Leverett, Christian Bouchet, Jean-Guy Allard, Hani Ramadam, Richard Gage, Maurizio Blondet, Imran Hosein, Vincent Reynouard, Alastair Crooke, Michael Collins Piper, Israel Shamir, Charles E. Carlson, Robert Baer, Lizzie Phelan, Yasmin Perni.
وی همچنین مصاحبههای مکتوب و تصویری متعددی با تعداد قابل توجهی از شخصیتهای مبارز در آمریکا و اروپا داشته که برخی از آنها در خبرگزاریهای شاخص و تراز اول ایران منتشر گردیده و برخی دیگر در قالب مستندهای تلویزیونی در شبکههای صدا و سیما پخش شده است.
سوابق کاری پس از برگشت به ایران (بهمن 1390) (ترتیب: از آخر به اول)
مسئولیت دبیر امور بینالملل: مطالعه و پژوهش، شناسایی، ارتباطگیری و دعوت از میهمانان آمریکایی و اروپایی و
زمان مورد نیاز برای هر کنفرانس: دو الی سه ماه
تا قبل از دی ماه 1390 (قبل از بازگشت به ایران)
قابلیتهای زبان و تحصیلات دانشگاهی
مدرک دانشگاهی: کارشناسی الکترونیک و کامپیوتر از دانشکده علوم دانشگاه المنار تونس (سیستم آموزش عالی فرانسه) / تحصیل یک سال کارشناسی ارشد الکترونیک و عدم ادامه پس از مشورت با اساتید و نیز به دلیل علاقه روز افزون به مسائل روز جامعه فرانسه و جذاب علاقه به الکترونیک